Нешто тражите?

петак, 12. април 2013.

Отворен "Лего" хотел

Хотел Леголенд у Калифорнији са фасадом од лего коцкица почео је са радом 5. априла.

Иако није направљен у целости од “лего” коцкица, гостима се нуди могућност гостовања у тематским собама по избору. Хотел располаже са 250 соба, а свака соба се састоји из дела за децу и дела за одрасле.

Родитељи могу да спавају у такозваним краљевским тематским собама, док деца могу боравити у двоспратним креветима у суседној соби.

“Лего” мајмуни, тарантула, животиње из џунгле, пирати и костурске лобање, теписи у облику мапа, “лего” папагаја и други шарени пластични љубимци који су нам улепшавали детињство само су делић ентеријера овог специфичног хотела.

Фасада хотела је урађена од пластичних цигли које подсећају на праве “лего” коцкице, а госте ће дочекивати џиновски дворац у лобију хотела.

Забава почиње 5. априла ове године, а нови хотел сигурно ће привући пажњу одраслих и деце из целог света који ће сада моћи и да преноће у “лего” царству у ком су досад могли само у мислима и на минијатурном нивоу да се забављају.
За украшавање хотелског простора, у ком се налазе 3.422 конструкције, било је потребно три милиона коцкица.

У хотелу се налази и базен, фитнес центар као и продавница “лего” коцкица, а цене ноћења крећу се од 182 до 470 долара. (Телеграф)
 





 


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу