Нешто тражите?

понедељак, 1. октобар 2012.

Cineplexx вас води на филм "Хотел Трансилванија"

Анимирани филм "Хотел Трансилванија" у режији Гендија Тартаковског премијерно је у нашим биоскопима приказан 29. септембра.
Добродошли у Хотел Трансилванију, Дракулину резиденцију, где чудовишта и монструми, заједно са својим породицама могу доћи да се одморе и нађу уточиште од људи који их прогањају!
Једног посебног викенда, Дракула је позвао неке од најчувенијих чудовишта света, Франкенштајна и његову невесту, Мумију, Невидљивог човека, породицу Вукодлака и друге, како би прославили 118. рођендан његове ћерке, Мевис. Нажалост, цео Дракулин свет прети да се уруши када се на вратима његовог хотела појави један сасвим обичан човек.

Гласове главним јунацима позајмили су Селена Гомез, Енди Семберг, Кевин Џејмс, Стив Бушеми, док је Дракула један од најчувенијих комичара данашњице, Адам Сендлер.


Cineplexx Delta City и Детињарије поклањају Београђанима 2x2 улазнице за филм "Хотел Трансилванија" за уторак, 2. октобар у 18:00h.

Како да учествујете? Пошаљите и-мејл на detinjarije@gmail.com са насловом "Хотел Трансилванија" и обавезно наведите своје име и презиме, а ми ћемо вас обавестити ако сте добили улазнице и објаснити како да их преузмете.  Срећно!
Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу