Нешто тражите?

петак, 26. октобар 2012.

Још шест дана попуста у Wannabe&TOY!

Као што смо већ писали, бутик Wannabe&TOY  представио се читаоцима најновијег броја Shopping news магазина, у коме се налази и флајер који доноси 20% попуста на нову Мим-пи колекцију!
Овај магазин бесплатно се дели на бројним пунктовима широм Београда (Делта Сити, ТЦ Ушће, Зира Миленијум, Сити Хол, књижаре Лагуна, Туристичка организација Србије - инфо пулт).

Ваучер са попустом се може искористити до краја октобра,  тако да је остало још шест дана за повољнији шопинг преслатких и јединствених модела из Мим-пи колекције за јесен-зиму!

Осим овог престижног холандског бренда, у бутику Wannabe&TOY можете пронаћи велики избор гардеробе, играчака и аксесоара. Ту су модели  Катарине Рочеле и бренда Like flowers and butterfliesНиниа свечана гардероба за дечаке и девојчице, Футро мајице, Poofnice ципелице за бебе... У понуди су и разне актуелне играчке за дечаке и девојчице и то по изванредно повољним ценама - Пепа прасе, Штрумпфови, Moxie Girl, Lalaloopsy, Бакугани, Зублси, Каћуз, Анђелина балерина, Диносауруси...

Треба напоменути да, међу многобројним аксесоарима за девојчице и дечаке - шналицама, тракама за косу, кишобранима, краватама, ташницама, и маме могу пронаћи понешто за себе - беџеве Мање Радић, накит и брошеве Катарине Рочеле, филцане огрлице Мо-ма и још много малих и великих изненађења за децу и одрасле!


Pin It Now!

Нема коментара:

Постави коментар

Блог о лепим стварима за децу - дизајну, дечјој одећи и моди, играчкама, беби опреми, књигама и сликовницама, филму и позоришту за децу